{gallery}2016/07/04/04{/gallery} U subotu 02.07.2016 na Petnji u blizini Slavonskog Broda održan je Kup GSD „Požega 1871“. Natjecanju je pristupilo 30-tak natjecatelja u dvije kategorije, mali kalibar puška i mali kalibar pištolj – drulov. Vukovarski natjecatelji su se natjecali u obje kategorije te kući ponijeli lijepi broj odličja.
U kategoriji mkMK puška u pojedinačnome plasmanu Goran Hrstić osvojio je 2.mjesto sa osvojenih 89/100 krugova dok je u ekipnome plasmanu za Vukovarski klub pucalo 2 ekipe koje su osvojile iduće rezultate, 2. mjesto ekipno osvojila je ekipa u sastavu Goran Hrstić, Marijan Kovač i Marinko Kovač, 3. mjesto ekipno u sastavu Vinko Kovač, Slađan Barberić i Mato Matković.
U disciplini MK pištolj u pojedinačnome plasmanu Vinko Kovač je osvojio 3. mjesto sa ostvarenih 71/100 te se ekipno plasirali na 1. mjesto u sastavu Vinko Kovač, Marinko Kovač i Slađan Barberić.
Treba napomenuti da je Goranu Hrstiću ovo prvo natjecanje u ovoj disciplini, dosada se natjecao pretežno u disciplini trap, takođe je važan podatak da smo pucali s pištoljima i puškam u vlasništvu organizatora jer naš klub ne posjeduje oružje ove vrste.