{gallery}2016/12/08/02{/gallery}U Zagrebu se 3. i 4. prosinca 2016. godine održalo Prvenstvo Hrvatske u powerliftingu i bench pressu pod pokroviteljstvom Hrvatske powerlifting organizacije. U nikad jačoj konkurenciji, među 115 natjecatelja članovi Powerlifting kluba Adamas ostvarili su odlične rezultate i a klub se potvrdio se kao jedan od vodećih klubova u ovome sportu u Hrvatskoj.

U powerliftingu, u pojedinačnim kategorijama, osvojene su 3 zlatne medalje, Tea Stojšić, Morana Grganić i Bernard Malnar, dok je Ana Maslov osvojila brončanu medalju. Željko Đitko osvojio je četvrto mjesto u svojoj kategoriji.
Tea je srušila državne rekorde u bench pressu (52.5 kg) i mrtvom dizanju (116 kg); Ana je srušila državni rekord u čučnju (100 kg), a Bernard je srušio državni rekord u čučnju (202. 5 kg).

U bench pressu Tea Stojšić osvojila je zlatnu medalju u svojoj juniorskoj kategoriji a u ukupnom poretku žena svih dobnih uzrasta zauzela je treće mjesto.

U natjecanju u disciplini push&pull osvojene su dvije zlatne medalje: Tea Stojšić i Zoran Lovrić. Tea je ukupna pobjednica natjecanja u push&pullu, a Zoran je zauzeo treće mjesto u ukupnom poretku muškaraca.
U natjecanju u mrtvom dizanju Tea Stojšić osvojila je zlatnu medalju u svojoj kategoriji i drugo mjesto ukupnom poretku žena svih dobnih uzrasta.

U ekipnom poretku klubova tijekom 2016. godine PLK Adamas je zauzeo visoko četvrto mjesto u powerliftingu, peto u bench pressu, a treće u push&pullu i mrtvom dizanju.