{gallery}2016/12/16/01{/gallery} U nedjelju 11.12. u vukovarskoj gimnastičkoj dvorani održalo se Višebojsko prvenstvo grada Vukovara. Bila je to prilika za većinu članica natjecateljske grupe da odmjere svoje snage. Natjecalo se u pet kategorija u C programu, a u B programu, u kategoriji mlađe kadetkinje, nastupila je jedna djevojčica. Pet natjecateljica nije nastupilo zbog zdravstvenih problema.

Evo i rezultata: Mlađe kadetkinje 1. Tia Šarić, 2.Ana Kuzmanović, 3.Ela Andrašević i 4.Ana Maras Kadetkinje: 1.Maja Kell, 2. Nika Budim, 3.Valentina Mrkonja i 4.Melani Grganić Mlađe juniorke: 1. Miljana Poznanović, 2. Petra Petričević, 3.Nikolina Velikić, 4. Lana Keser, 5.Marina stevanović, 6.Dijana Andrašević i 7.Tajana Jelenić Juniorke: 1. Vanja Kralj, 2. Tena Ivanković, 3. Marija Božić, 4. Lucija Radoš, 5. Ivana Crnjac i 6.Iva Čikanović Seniorke: 1. Tea Stojšić, 2. Gabrijela Dudić, 3. Andrijana Božić i 4. Dora Čikanović, B program Mlađe kadetkinje 1. Monika Zovko

Ovo je natjecanje bilo svojevrsno testiranje za međunarodni turnir u Samoboru, na koji se spremaju vukovarske gimnastičarke. Božićni međunarodni turnir održat će se u Samoboru 17.12. i to će biti posljednje natjecanje u ovoj kalendarskoj godini. Prije odlaska na zasluženi odmor vrijedne gimnastičarke odradit će i Božićnu priredbu, zajedno sa svim članovima gimnastičkog kluba. Božićna priredba će se održati 20.12. u 19h u OŠ Dragutina Tadijanovića.