{gallery}2016/12/20/01{/gallery} Odigrano je posljednje kolo jesenjeg dijela 2. HMNL Istok u kojem su se sastali MNK Bata Borovo i MNK Brod. Pred oko 350 gledatelja u lijepoj atmosferi nitko nije ostao ravnodušan.

Izabranici trenera Siniše Lazića su se odmah postavili kao favoriti i preuzeli inicijativu. Stvarali su prigodu za prigodom da bi poslije odličnog dodavanja vratara Ilinčića za Šekuljicu koji „spaja" Miljkovića na prazan gol i rezultat je glasio 1:0. Igrači Bate ne posustaju i nastavljaju s pritiskom da bi pogotkom Bratića povećali na 2:0 i s tim se rezultatom otišlo na odmor.

Početak drugog dijela nije donio ništa drugačije što se igre tiče i ubrzo je preko Miljkovića i Vajića Bata došao do zasluženih 4:0. U tom trenutku gosti uvode vratar – igrač i kreće opsada gola domaćih. S brza 2 pogotka gosti su smanjili na 2:4 da bi preko Bratića Bata poveo 5:2. I kada su svi mislili da je sve gotovo, igrači Broda s 2 spretna/sretna gola smanjuju na 5:4 i tim se rezultatom ušlo u zadnjih 2 minute. Obrana domaćih je bila prisebna na čelu s odličnim vratarom Ilinčićem i Bata je upisao svoju drugu pobjedu ove sezone.

Tako je završio jesenji dio prvenstva, MNK Bata Borovo se nalazi na 6. mjestu sa 7 bodova, 4 više od pratećeg te 3 manje od petoplasirane ekipe. Napomenimo da je svaku domaću utakmicu pogledalo u prosijeku 300 do 400 ljudi što je uvjerljivo najveća posjeta na drugoligaškim terenima Istok te da su igrači na čelu s trenerom i upravom dobili pohvalu povjerenika lige, sudaca, delegata i ostalih sudionika za ponašanje prije, za vrijeme i poslije utakmice, kao i za organizaciju domaćih utakmica.

Kada nas očekuje novo uzbuđenje znati ćemo uskoro kada bi na redu trebao biti kup, a što se tiče prvenstvenog dijela, seniore nastavak prvenstva očekuje u ožujku, dok bi se ranije već u siječnju trebale natjecati mlađe kategorije.

Zajedno možemo sve!