U Belom Manastiru 25.3. je održano 1. kolo B i C programa u ženskoj sportskoj gimnastici. Vukovarski gimnastički klub imao je predstavnice u četiri kategorije u ekipnoj i pojedinačnoj konkurenciji. Nažalost zbog bolesti i ozljeda nisu nastupile sve članice GKV, ali će se u nastavku natjecateljske sezone pridružiti natjecateljskoj ekipi. Ivana Kiralj nastupila je samo na dvije sprave, ali je svojim nastupom dala veliki doprinos za seniorsku ekipu.
Tek je početak natjecateljske sezone, ali već se vidi da će biti velika i jaka konkurencija. Najbrojnije natjecanje na kojem je bilo prijavljeno nešto manje od 150 natjecateljica, a vidljiv je napredak u svim kategorijama.
Gimnastički klub Vukovar klub je bogatiji za četiri srebra ekipno, a pojedinačno dva zlata i jednu broncu.
B program: MLAĐE KADETKINJE 1. Monika Zovko
C program:
KADETKINJE ekipno 2. mjesto. Pojedinačno: 3. Ana Kuzmanović, 4.Nika Budim, 8.Ela Andrašević, 24.Lana Skokić , 31.Vita Panza
MLAĐE JUNIORKE ekipno 2. Mjesto. Pojedinačno: 1.Miljana Poznanović, 4.Nikolina Velikić, 9.Maja Kell, 11.Marina Stevanović, 19.Lana Aleksić.
JUNIORKE ekipno 2. mjesto. Pojedinačno: 4.Tena Ivanković, 10.Petra Petričević, 11.Iva Čikanović, 23.Ivana Crnjac.
SENIORKE ekipno 2. mjesto. Pojedinačno: 5.Tea Stojšić, 7.Vanja Kiralj, 8.Lucija Gračanin, 11.Kristina Gužvić, 17.Ivana Kiralj .
Na početku natjecateljske sezone treneri i uprava su zadovoljni ostvarenim rezultatima na ovom, prvom natjecanju. Posebne čestitke djevojčicama koje su prvi put nastupile na natjecanju, u novom programu ili kategoriji.