Dana 14.10.2017. u Daruvaru, održan je 17. međunarodni Karate-Darfest turnir. Na turniru je sudjelovalo 352 natjecatelja iz 49 različitih klubova i 4 države. Karate klub Vukovar 91 sudjelovao je sa 14 natjecatelja u pratnji trenera Jurice Matanović i Zorana Kiralja te članova uprave Darka Rubčića i Miroslava Macure.
Kataši KK Vukovar '91 odnijeli su 4 odličja. Davor Macura u kategoriji Juniora odnio je srebrno odličje, a Lucija Josić (Cicibanke), Alen Rubčić i Ivan Draganić (Kadeti) uzeli su brončane medalje. Ema Tomić (Mlađe učenice), Ema Štalmajer (Mlađe kadetkinje) i Tibor Vaskrsić (Učenici) u svojim kategorijama su izgubili u borbi za broncu.
Borci su uzeli 3 medalje, od čega dva srebra; David Boban (Učenici -42kg) i Karlo Alerić (Juniori -76kg) te jednu broncu; Sebastijan Stanek (Kadeti -57kg). U borbama su Vukovar još predstavljali: Filip Belobrajdić (Ml. kadeti +57kg), Dorotea Plavšić (Ml. kadetkinje -40kg), Aleksandra Podgorica (Ml. kadetkinje -45kg) i Domagoj Puđa (Kadeti -70kg).