Članice gimnastičkog kluba Vukovar nastupile su 11.11. na međunarodnom natjecanju u Banja Luci pod nazivom Dani gimnastike . Domaćin i organizator je bio gimnastički klub Spartak i potrudili su se da zadovolje sve natjecateljske uvjete i da se svi sudionici ugodno osjćaju. Sudjelovali su gimnastički klubovi iz Bosne i Hercegovine, Hrvatske i Srbije i bilo je više od 180 natjecatelja. U svim kategorijama je bla velika konkurencija, a najbrojnija (50 natjecateljica) je bila u kategoriji kadetkinja i mlađih juniorki . Vukovarski gimnastički klub je imao predstavnice u četiri kategorije u ekipnoj i pojedinačnoj konkurenciji, a rezultati su visoko iznad očekivanih.
Kadetkinje ekipno 1. Pojedinačno: 1.Monika Zovko, 2.Ana Kuzmanović, 8.Ela Andrašević, 14.Vita Panza i 16.Lana Skokić
Mlađe uniorke ekipno 1. Pojedinačno: 1.Miljana Poznanović, 2.Lana Aleksić, 5.Nikolina Velikić, 8.Maja Kell, 13.Marina stevanović i 16.Valentina Mrkonja
Juniorke ekipno 2.
Pojedinačno: 2.Ella Kalentić, 5.Ela Vojtkiv, 8.Iva Čikanović, 10.Petra Petričević, 11.Lucija Radoš i 16.Ema Rendulić
Seniorke ekipno 1.
Pojedinačno: 1.Ivana Kiralj, 2.Vanja Kiralj, 3.Tena Ivanković, 4.Kristina Guvić i 5.Ivana Crnjac
Bilo je to natjecanje za pamćenje, jer je to bio prvi nastup u Bosni i Hercegovini i pored velike konkurencije ostvareni su ovako izvrsni rezultati. Nakon ovog natjecanja broj oosvojenih odličja GKV povećan je za ekipno tri zlata i jedno srebro, a pojedinačno tri zlata, četiri srebra i jednu broncu.