U OŠ Dragutina Tadijanovića 22.12. održana je božićna priredba gimnastičkog kluba, pod nazivom „Raduj se cijeli svijete". Radosti, sreće i veselja nije nedostajalo, jer su u ovoj priredbi sudjelovali svi članovi. Kao i uvijek najmlađi su bili najveseliji i najslađi, svoje vježbe su prikazali na pjesme Bijeli Božić (TS Kristali i Vukovarski golubići) i Pačiji ples. Prikazane su plesne točke u kojima su sudjelovale i članice natjecateljske grupe, kao i svi članovi rekreativnih grupa, a svoju točku su prikazale i mlade sutkinje GKV Tea Stojšić i Ivana Kiralj. Gledalište je bilo puno, a sam pogled na nasmijana i vedra lica roditelja, baki i djedova, bio je znak da je priredba bila dobro odrađena. U gledalištu je bio i gospodin Dalibor Žigić iz društvenih djelatnosti Grada Vukovara, koji rado viđen gost na događajima u organizaciji gimnastičkog kluba. Na kraju vesle priredbe uslijedila je podjela darova i fotografiranje. Božićna priredba je za sve rekreativce bila posljednja aktivnost prije odlaska na zasluženi odmor.
U organizaciji gimnastičkog kluba Vukovar 23.12.održano je deseto po redu Višebojsko prvenstvo grada Vukovara. Posljednje je to natjecanje u 2017. godini, prije odlaska na zasluženi odmor.
U B programu nastupila je Monika Zovko i u kategoriji ml kadetkinja osvojila je 1. mjesto.
U C programu se natjecanje odvijalo u četiri kategorije, a po kategoriji je bilo od pet do devet natjecateljica. Pred domaćom publikom prikazane su dobre vježbe, tako da je borba za medalje bila velika. Na kraju su ostvareni dobri rezultati, a ove natjecateljice su se okitile medaljama: KADETKINJE: 1.Ana Kuzmanović, 2.Nika Budim, 3.Vita Panza MLAĐE JUNIORKE: 1.Miljana Poznanović, 2.Nikolina Velikić, 3.Maja Kell JUNIORKE: 1.Ella Kalentić, 2.Ema Rendulić, 3.Iva Čikanović SENIORKE: 1.Vanja Kiralj, 2.Kristina Gužvić, 3.Tena Ivanković
Pred natjecateljicama je odmor, a zatim slijede zimske pripreme.