Odlukom Izbornika Hrvatske dizačke Reprezentacije Boška Čavke, dvije mlade Vukovarke HERMANA DERMIČEK i ANA CRNJAC, nastupit će u dresu sa državnim Grbom na ovogodišnjoj smotri najboljih dizača utega Europe za seniore, koje će se održati u Bukureštu (Rumunjska) od 26.-31. ožujka, dok će u stručnom Stožeru biti i njihov trener Milan Kordić.
Veliko je to priznanje za naše mlade natjecateljice, za Klub dizača utega "Vukovar", pa tako i za naš Grad Vukovar.

Hermana i Ana sa svojih 16 i 15,5 godina, bit će najmlađe sudionice Europskog prvenstva, te u borbi sa i duplo starijim natjecateljicama ne možemo očekivati nekakve visoke plasmane.

Raduje nas poziv u Reprezentaciju za naše mlade djevojke, što potvrđuje da Izbornik na našu mladost računa i u narednim godinama. Od Hermane i Ane očekujemo dobar nastup, koji novi državni rekord za mlađe uzraste a plasman među prvih 10 seniorki, bio bi rezultat vrijedan divljenja - riječi su Milana Kordića trenera naših Reprezentativki.)

"Generalnu probu" pred nastup na Prvenstvu Europe, naše mlade Reprezentativke (uz ostale članove kluba), imat će u subotu 10. ožujka kada nastupaju na V. Međunarodnom "OTVORENOM PRVENSTVU VUKOVARA", kojeg već tradicionalno petu godinu organiziramo povodom Rođendana kluba a nastupit će najbolji mladi dizači utega iz Hrvatske i susjednih zemalja.

Uprava kluba