Gimnastički klub Vukovar bio je domaćin gimnastičkog natjecanja u ženskoj sportskoj gimnastici. 17.3. održano je 1. kolo D programa. Prijavljeno je bilo 86 natjecateljica iiz gimnastičkih klubova Slavonije i Baranje. Na svečanom otvaranju natjecanja sve prisutne je pozdravila Ana Kustura, pročelnica odjela za društvene djelatnosti Grada Vukovara i izrazila veliko zadovoljstvo što se jedno takvo natjecanje održava u našem gradu. Organizatori su se maksimalno potrudili da se natjecanje odvija po svim pravilima hrvatskog gimnastičkog saveza, kao i da se svim sudionicima: natjecateljicama, trenerima, sutkinjama i gledateljima ovo natjecanje ostane u lijepoj uspomeni. Kratko vrijeme prije svečanosti proglašenja bilo je ispunjeno plesom i veseljem, tako da su se zabavile i gimnastičarke i publika. Natjecanje se odvijalo u dva turnusa. Vukovarske gimnastičake su ostvarile odlične rezultate u svim kategorijama u ekipnoj i pojedinačnoj konkurenciji.
Ekipni rezultati: Kadetkinje: 1. GK Vukovar, 2.GK Sokol Slavonski Brod, 3. GD Sokol Požega, 4.GD Hrvatski sokol Valpovo, 5.GD Beli Manastir Juniorke : 1. GK Vukovar, 2.GK Sokol Slavonski Brod, 3. GD Sokol Požega, 4.GD Hrvatski sokol Valpovo Seniorke: 1. GK Vukovar, 2. GD Beli Manastir, 3. GD Sokol Požega, 4.GD Hrvatski sokol Valpovo
Pojedinačno su članice GK Vukovar ostvarile ove rezultate: Kadetkinje: 1. Lana Antunić, 3. Mia Lozančić, 4.Hana Antunić, 5.Klara Petričević i 9. Mia Barac Juniorke: 1. Lana Ernjaković, 3.Tanja Turukalo, 4.Melani Grganić, 7.Dijana Andrašević, 9.Sara Vukosavljević, 12.Andrea Krnjajić, 14.Maja nedić, 17.Helena Vučković, 24.Lucija petričević, 27.Lana Hajrić i 28,Paulina Hudak Seniorke: 1.Tea Stojšić, 3.Petra Petričević, 5.Marija Božić, 12.Dora Čikanović i 15.Andrijana Božić
U ekipnoj konkurenciji vukovarke su najbolje u svim kategorijama, a u pojedinačnoj konkurenciji vukovarke su osvojile sve zlatne i brončane medalje. Treneri GK Vukovar čestitke upućuju svim svojim članicama koje su nastupile, a posebno onima koje su se okitile medaljama i onima kojima je ovo bio prvo natjecanje.
U ovom programu slijedeće natjecanje je početkom lipnja, ali za trenere odmora nema, jer je već u nedjelju 25.3. u Belom Manastiru 1. kolo B i C programa.