S Otvorenog prvenstva grada Siska u serijskoj zračnoj pušci, koje je održano 02. lipnja 2018. strijelci vukovarskog Streljačkog kluba " Grič 7 " Vukovar vratili su se sa zapaženim rezultatima, natječući se u konkurenciji desetak streljačkih klubova.

Iako su uvjeti u kojima funkcionira vukovarski streljački klub, najblaže rečeno, neadekvatni i nezadovoljavajući, streljana sa svega četiri staze, u podrumskom prostoru punom vlage, oronulih zidova s neriješenim grijanjem, uz nedostatak streljačke opreme, vukovarski strijelci nastavljaju postizati zapažene rezultate. Poslije zadovoljene norme i nastupa na državnom prvenstvu, Streljački klub " Grič 7 " Vukovar, iz Siska donosi tri medalje.

U konkurenciji Kadeta, Ante Amižić ( 13. s državnog prvenstva ) osvojio je prvo mjesto i zlatno odličje, Kiara Lemac u konkurenciji Kadetkinja osvojila je treće mjesto i brončano odličje, a u kategoriji Veterana, Vinko Kovač osvojio je, također treće mjesto i brončano odličje.

U kategoriji Juniori, Matija Sobol osvojio je peto mjesto, dok je u kategoriji Seniori, Vanja Vidaković osvojio deseto mjesto.

Rezultati bi vjerojatno bili i bolji, međutim, zbog nedostatka opreme, troje od navedenih strijelaca nastupalo je s nepotpunom opremom što jako utječe na postizanje krajnjeg rezultata.

Poslije uspješnog nastupa na OPG Siska, vukovarski strijelci, su za nagradu, posjetili streličarski klub i okušali se u luku i strijeli.