Vukovarski strijelci Streljačkog kluba Grič 7 Vukovar 17.08.2018. nastupili su na jakom međunarodnom turniru u Varaždinu i postigli zapažene rezultate.
Strijelci su se natjecali u disciplinama Malokalibarska puška, ležeći stav-noćno i Pištolj/Revolver stojeći, također noćno. Zbog velikog broja prijavljenih strijelaca, organizator je morao spojiti discipline Pištolj veliki kalibar i Revolver veliki kalibar.
Vukovarski strijelci pucali su posuđenim oružjem, jer Grič 7 ne posjeduje malokalibarsko oružje kao niti pištolje i revolvere velikog kalibra.
Kako Vukovar nema strelište za vatreno oružje za sportsko streljaštvo, odrađen je samo jedan dnevni trening. Unatoč toj činjenici, Grič 7 se u izvanredno jakoj konkurenciji plasirao ekipno na 4. mjesto. Pojedinačno, u disciplini MK puška, Vanja Vidaković zauzeo je 12. mjesto, a Vinko Kovač 16. S obzirom na jaku konkurenciju i nedostatak treninga, kao i činjenicu kako su vukovarski strijelci pucali posuđenim oružjem, ovi rezultati su iznad očekivanja. Ostaje žaljenje za boljim plasmanom, jer bi rezultati bili značajno bolji da su strijelci pucali svojim oružjem što je u sportskom streljaštvu izvanredno važno, te da su mogli odraditi bar nekoliko kvalitetnih treninga.