U Samoboru je 22.12. održano tradicionalno natjeacanje u ženskoj sportskoj gimnastci Međunarodni božićni turnir. Kao i svake godine odaziv natjecateljica je bio velik, a natjecale su se gimnastičarke iz Slovenije, Bosne i Hercegovine, Makedonije i Hrvatske. Vukovarski gimnastički klub je imao prdstavnice u B i C programu. U B programu u kategoriji kadetkinja u pojedinačnoj konkurenciji, a u c programu u kategorijama kadetkijne, mlađe juniorke, juniorke i seniorke u ekipnoj i pojedinačnoj konkurenciji.
Članice GK Vukovar su uspješno nastupile i ostvarile slijedeće rezultate:
U B programu samo je jedna natjecateljica predstavljala GK Vukovar i regiju istok u kategoriji kadetkinja. Monika Zovko je opet osvojila prvo mjesto u najbrojnijoj kategoriji B programa i potvrdili plasman sa Zavšnice KUPAaHrvatske. Monika je odlično odradila natjecanje i okitila se zlatnom medaljom.
U C programu članice GK Vukovar su nastupile u četiri kategorije:
Kadetkinje ekipno 5. mjesto, ekipu su činile: Ana Kuzmanović, Vita Panza, Atina Simić, Ela Andrašević i Mia Barac
Ml juniorke ekipno 5. mjesto, ekipu su činile: Maja Kell, Valentina Mrkonja, Nika Budim, Lana Skokić i Melani Grganić
Juniorke ekipno 1. mjesto, ekipu su činile: Ella kalentić, Nikolina Velikić, Miljana poznanović, Ela vojtkiv, Ema Rendulić i Aurora Ristović. U pojedinačnoj konkurenciji 3. mjesto i broncu je osvojila Ella kalentić
Seniorke ekipno 1. mjesto, ekipu su činile Tena Ivanković, Ivana Kiralj, Kristina Gužvić, Vanja Kiralj, Iva Čikanović i Ivana Crnjac. U pojedinačnoj konkurenciji medaljama su se okitile sestre Kiralj: 2. mjesto i srebnu medalju osvojila je ivana Kiralj, a 3. mjesto i brončanu medalju Vanja Kiralj.
Natjecanjem i druženjem u Samoboru članice GK Vukovar završile s natjecateljsku sezonu. Slijedi kratki odmor i odmah zatim zimske pripreme.