U nedjelju 24.ožujka 2019. godine u Splitu je održan 3. Memorijalni međunarodni turnir Marije Vujnović na kojem su sudjelovale i članice gimnastičkog kluba Vukovar.

Bilo je to prvo natjecanje u ovoj godini za vukovarske juniorke i seniorke u C programu. Prvi je ovo nastup vukovarskih gimnastičarki u regiji jug i u Splitu. Domaćini i organizatori, GK Split , potrudili su se zadovoljiti sve propisane natjecateljske uvjete, kao i to da se svi sudionici ugodno osjećaju.

Natjecanje u muškoj gimnastici A, B, C, i D programi i ženskoj A, B i C program se odvijalo u jednom danu, tako da je gimnastička dvorana na Poljudu bila puna natjecatelja od jutra do večeri. Brojna i jaka konkurencija u ženskoj gimnastici bila je garancija da će to biti kvalitetan međunarodni turnir.
Iz naše regije Istok bila su dva kluba GK Vukovar u ženskoj gimnastici i GK Sokol Slavonski Brod u ženskoj i muškoj gimnastici.

Gimnastički klub Vukovar imao je predstavnice u juniorskoj i seniorskoj kategoriji u ekipnoj i pojedinačkoj konkurenciji.Prvo su nastupile seniorke i to novom sastavu. Uz male poteškoće na gredi i ručama, ali sa novom, pojačanom vježbom na tlu i skokovima sa većim težinama na preskoku, u ekipnoj konkurenciji su uvjerljivo bile najbolje, a bilo je medalja u pojedinačnoj konkurenciji: zlatnu medalju osvojila je Vanja Kiralj, a brončanu Ema Rendulić.
Senioke: ekipno 1. mjesto, pojedinačno: 1. Vanja Kiralj, 3. Ema Rendulić, 5. Lucija Radoš, 7. Iva Čikanović, 9. Tena Ivanković i 10. Ivana Crnjac
U posljednjem turnusu natjecale su se juniorke, a u ovoj kategoriji bila je najbrojnija konkurencija. Nastupile su juniorke iz Rijeke, Splita, Banja Luke, Samobora, Slavonskog Broda, Mostara... U ekipnoj konkurenciji najveća borba za najviše postolje je bila između juniorki iz naše regije. Juniorke iz Slavonskog Broda i Vukovara su bile najuspješnije, a o ishodu su odlučivale sitnice i sportska sreća koja je ovj puta bila više naklonjena djevojkama s Dunava. U pojedinačnoj konkurenciji broncu je osvojila Lana Aleksić.
Juniorke: ekipno 1. mjesto , Pojedinačno: 3. Lana Aleksić, 4. Miljana Poznanović, 7.Ella Kalentić, 17. Nikolina Velikić, 21. Ela Vojtkiv i 29. Aurora Ristović.

Prva su to osvojena odličja u ovoj godini: ekipno dva zlata i pojedinačno jedno zlato i dvije bronce
Već slijedeću subotu u Slavonskom Brodu se nastavlja natjecateljska sezona.