Klub dizača utega "Vukovar", organizirao je već tradicionalno natjecanje povodom dana osnivanja kluba za mlađe uzraste.

Ove godine natjecanje zbog korona virusa nije imalo međunarodni karakter, jer su nastupili samo klubovi iz Hrvatske, KDU "Rječina" iz Dražica, KDU "Osijek", DK "Metalac" iz Zagreba i KDU "Vukovar".

Od zadnjeg nastupa dizača utega, zbog epidemioloških mjera, prošlo je više od tri mjeseca, treniralo se u međuvremenu po garažama i drugim neprikladnim prostorima do odobrenja ulaska u dvoranu, ali to nije smetalo mladim Vukovarcima da i na ovom natjecanju pokažu svoju superiornost.

Apsolutni Pobjednici natjecanja su naši NATAŠA DERMIČEK i NIKOLA TODOROVIĆ, koji su i dobitnici pehara za najuspješnije iz uzrasta U17, dok su u uzrastima U12 najuspješniji članovi KDU "Rječina" iz Dražica Gabriela Frlan i Rafael Reljac, u uzrastu U15, najbolji su Chiara Reljac iz "Rječine" i Sven Korpar iz DK "Metalac" a u uzrastu U20 pehari su pripali našima Ani Crnjac i Davidu Todoroviću, dok je ekipno najbolji KDU "Vukovar" ispred KDU "Rječine".

Klub dizača utega "Vukovar", priredio je mladim natjecateljima, lijepo organizirano natjecanje uz mnoštvo nagrada. Uz ne zamjenljive medalje i pehare, natjecatelji su nagrađeni i zastavicama kluba, majicama sa logom kluba, djevojke su dobile po ružu a treneri "polo" majice sa logom kluba.

Zadovoljstvo svih natjecatelja i njihovih trenera, dobrom organizacijom natjecanja, vidjelo se u njihovom osmjehu, koji nisu mogle skriti ni maske koje su nosili.

Rezultati KDU "Vukovar" : Nataša Dermiček 46+61=107 kg., Ana Crnjac 65+80=145 kg., Nikola Todorović 98+120=218 kg., David Todorović 95+110=205 kg., Srđan Mrđenov 58+80=138 kg., Sergej Gavrovski 54+72=126 kg., Nemanja Tubić 55+70=125 kg., Ognjen Vasić 30+46=76 kg. i Sergej Divljaković 21+27=48 kg.