U Osijek je 29.-31.10 u tri dana natjecanja bilo više od 500 natjecatelja iz cijele Hrvatske. U petak 29.10. održano je 30. Ekipno, višebojsko i pojedinačno Prvenstvo Hrvatske. Jedina predstavnica GK Vukovar u Apsolutnom programu bila je Monika Zovko, koja se natjecala u kategoriji mlađe juniorke u disciplinama preskok i tlo. Konkurencija je bila jaka jer je u svakoj od navedenih disciplina natjecalo 20-ak najboljih gimnastičarki iz cijele Hrvatske. Monika je odlično odradila preskok i tlo i zauzela odlično
14. mjesto na tlu i 9. mjesto na preskoku.

U subotu 30.10. održano je 1. Ekipno i višebojsko Prvenstvo Hrvatske u Slobodnom programu.

Monika Zovko je bila jedina predstavnica GK Vukovar i natjecala se u kategoriji Mlađe juniorke. U Slobodnom programu je Monika imala priliku da se nadmeće sa još 19 natjecateljica, koje su bile u navedenoj kategoriji i svima je cilj bio isti: odraditi natjecanje što bolje i ostvariti što bolji plasman. Monika je bila na visini zadatka i sve četiri sprave je odradila bez ijedne veće greške. Posljednja sprava je bila tlo i, kako je natjecanje završilo, svi su pratili njezinu vježbu.

Cijela dvorana je imala priliku uživati u predivnoj vježbi punoj akrobacija i plesnih elemenata. Na kraju natjecanja Moniki je nedostajalo malo sportske sreće da se okiti zlatom, jer je imala isti zbroj bodova u višeboju, kao i natjecateljica iz GK Novi Zagreb 46,900. Monikine ocjene su bile veće na preskoku, ručama i tlu, ali je natjecateljica iz GK Novi Zagreb imala veću ocjenu na gredi, koja je ujedno bila i veća od Monikinih pojedinih ocjena i po pravilima FIG-e Monika je osvojila 2. mjesto.

Cijeli klub, treneri i uprava ponosni su na ostvareni rezultat i svi se slažu da je Monikino srebro zlatnog sjaja.