U Belom Manastiru je održano 4. kolo Obaveznog programa ženske sportske gimnastike. Ove godine drugi dio sezone počinje ranije i to se osjetilo u broju natjecateljica koje su nastupile. Gimnastički klub Vukovar nije nastupio u punom sastavu, ali su ostvareni rezultati iznad očekivanja. Vukovarske gimnastičarke su se natjecale u četiri kategorije: u kategoriji kadetkinja samo u pojedinačnoj konkurenciji, a u kategorijama mlađe juniorke, juniorke i mlađe seniorke u ekipnoj i u pojedinačnoj konkurenciji. U GK Vukovar cijeli kolovoz su provođeni treninzi u sklopu ljetnih priprema, a to je rezultiralo ovakvim plasmanom, dok su klubovi koji nisu radili cijeli 8. mjesec imali nešto slabije rezultate, a neki od njih čak nisu ni izašli na ovo natjecanje.
U kategoriji kadetkinja nastupile su samo dvije natjecateljice i bile su ubjedljivo najbolje u pojedinačnoj konkurenciji: 1. Hana Antunić i 2. Ana Vuk
Mlađe juniorke ekipno 1. mjesto, pojedinačno: 1. Atina Simić, 4. Ana Kuzmanović, 5. Lana Antunić, 7. Petra Kolarić i 8. Maja Marković.
Juniorke ekipno 1. mjesto, pojedinačno: 1.Maja Kell, 2. Valentina Mrkonja, 3. Nika Budim, 4. Vita Panza, 5. Tanja Turukalo i 7. Melani Grganić

Mlađe seniorke ekipno 1. mjesto, pojedinačno: 2. Nikolina Velikić, 4. Miljana
Poznanović, 5. Ela Vojtkiv i 7. Aurora Ristović

Nakon ovog natjecanja GK Vukovar bogatiji je za 3 zlata ekipno i 3 zlata, 3 srebra i 1 broncu pojedinačno.

Pred juniorkama i mlađim seniorkama je nastup na međunarodnom turniru u Šibeniku i nadamo se da će uspješno odraditi i to natjecanje. Uprava im želi sretan put i uspješan nastup.