×

Upozorenje

JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: /home/vukovar/public_html/images/stories/2012/02/27/02
×

Napomena

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/stories/2012/02/27/02

U petak 24.02.2012 godine u Zagrebu,u prostorijama shoping centra West Gate održano je javno izvlačenje parova za prvu Hrvatsku MMA Ligu, točnije ligu mješovitih borilačkih sportova,u kojoj po prvi puta, rekao bih u povijesti Grada Vukovara, nastupa i Vukovarski Kickboxing klub "Dragon Gym".

Boje Grada Vukovara kao i kluba "Dragon Gym" brane 4 borca i to Mladen Hojski,Siniša Alavanja,Andrej Džankić te Mihael Đurin.

Liga je zamišljena kako bi se radilo na popularizaciji ovog oblika sporta a samom izvlačenju su prisustvovali i proslavljeni borci iz UFC-a Zelg Galešić te Igor Pokrajac.

Iznimna je čast što je parove izvlačio trener Kickboxing kluba "Dragon Gym" Mihael Đurin,te nakon samog izvlačenja dao je i intervju novinarima na press konferenciji gdje je ukazao na izrazito tešku financijsku situaciju u kojoj djeluje klub.

Ovim putem pozivamo sve zainteresirane pojedince kao i tvrtke sa područja Grada da pomognu sponzorstvima u nastupu i radu KBK "Dragon Gym",jer cjelokupni troškovi svakog tjedna iznose u prosjeku 1500,00 kn koje treba osigurati za dvodnevni boravak u Zagrebu.

Ovaj spektakl pokrivaju medijski vodeće novine u Hrvatskoj, te Nova tv, Sportska tv, te live streamingom portal dnevnik.hr.

Svi zainteresirani za treniranje u klubu "Dragon Gym" u kojem se trenira Taekwon-do, ITF, Kickboxing, Thaiboxing, Jiu Jitsu, te mješovita borba MMA, mogu se javiti treneru na mobitel 097 79 33 211,ili na face profilu Tkd Dragon,kao i na web stranici www.dragonvu.hr.

{gallery}2012/02/27/02{/gallery}