U petak 24.02.2012 godine u Zagrebu,u prostorijama shoping centra West Gate održano je javno izvlačenje parova za prvu Hrvatsku MMA Ligu, točnije ligu mješovitih borilačkih sportova,u kojoj po prvi puta, rekao bih u povijesti Grada Vukovara, nastupa i Vukovarski Kickboxing klub "Dragon Gym".

Boje Grada Vukovara kao i kluba "Dragon Gym" brane 4 borca i to Mladen Hojski,Siniša Alavanja,Andrej Džankić te Mihael Đurin.

Liga je zamišljena kako bi se radilo na popularizaciji ovog oblika sporta a samom izvlačenju su prisustvovali i proslavljeni borci iz UFC-a Zelg Galešić te Igor Pokrajac.

Iznimna je čast što je parove izvlačio trener Kickboxing kluba "Dragon Gym" Mihael Đurin,te nakon samog izvlačenja dao je i intervju novinarima na press konferenciji gdje je ukazao na izrazito tešku financijsku situaciju u kojoj djeluje klub.

Ovim putem pozivamo sve zainteresirane pojedince kao i tvrtke sa područja Grada da pomognu sponzorstvima u nastupu i radu KBK "Dragon Gym",jer cjelokupni troškovi svakog tjedna iznose u prosjeku 1500,00 kn koje treba osigurati za dvodnevni boravak u Zagrebu.

Ovaj spektakl pokrivaju medijski vodeće novine u Hrvatskoj, te Nova tv, Sportska tv, te live streamingom portal dnevnik.hr.

Svi zainteresirani za treniranje u klubu "Dragon Gym" u kojem se trenira Taekwon-do, ITF, Kickboxing, Thaiboxing, Jiu Jitsu, te mješovita borba MMA, mogu se javiti treneru na mobitel 097 79 33 211,ili na face profilu Tkd Dragon,kao i na web stranici www.dragonvu.hr.

{gallery}2012/02/27/02{/gallery}