Na održanom Regionalnom prvenstvu mažoretkinja Istočne i Sjeverne Hrvatske Mažoretkinje grada Vukovara osvojile su čak šest prvih mjesta, i time postale apsolutne prvakinje održanog prvenstva.

U formacijskom djelu prvo mjesto osvojile su naše kadetkinje, juniorke i seniorke, dok su u neformacijskom djelu prvo mjesto osvojile Nikolina Maganić u kategoriji solo senior, Josipa Belobrajdić u kategoriji solo junior, te Megi Brekao i Ivona Krajinović u kategoriji par junior. Ovo je do sada najuspješnije regionalno prvenstvo za naše mažoretkinje budući da su po prvi puta Mažoretkinje grada Vukovara osvojile prva mjesta u svim kategorijama u kojima se natjecanje održalo.

Prvenstvo je otvorila pročelnica upravnog odjela za društvene djelatnosti, zdravstvo, socijalnu skrb, branitelje i nacionalne manjine Grada Vukovara, gđa. Dragica Holoker-Radumilo. Na ceremoniji proglašenja pobjednika sudjelovao je i gradonačelnik, gosp. Željko Sabo, koji je dodjelio pehare i priznanja u seniorskoj kategoriji. Gradonačelnik se obratio svim sudionicama natjecanja, te naglasio kako je ponosan na naše mažoretkinje.

{gallery}2012/04/02/02{/gallery}