×

Upozorenje

JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: /home/vukovar/public_html/images/stories/2012/06/19/01
×

Napomena

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/stories/2012/06/19/01

Među brojnim navijačkim punktovima u gradu Vukovaru, na kojima se navijalo za prolaz Hrvatske u četvrtfinale Europskog prvenstva u nogometu, bio je i središnji gradski trg na kojem se ispred velikog ekrana navijalo do posljednje minute susreta između Hrvatske i Španjolske.

U organizaciji Grada Vukovara okupilo se nekoliko stotina navijačica i navijača u kockastim dresovima i sa hrvatskim zastavama, među njima i gradski čelnici. Nakon što Rakitić nije iskoristio najbolju priliku za postizanje zgoditka na utakmici, a njemački sudac zažmirio na očiti prekršaj za kazneni udarac nad Ćorlukom , postajalo je sve jasnije kako bi mogla uslijediti kazna svjetskih i aktualnih europskih prvaka Španjolaca. To se, nažalost, i dogodilo. Hrvatska je završila svoj nastup na ovom Europskom prvenstvu, ali je kod svih navijača ostao dojam vrlo uspješnog nastupa naših „vatrenih" i dostojnog predstavljanja Hrvatske na svjetskoj pozornici . Svoje zadovoljstvo nastupom hrvatskih nogometaša navijači su u Vukovaru pokazali vožnjom gradskim ulicama i glasnim pjevanjem nakon utakmice kao da je ostvarena jedna od najvećih pobjeda.

{gallery}2012/06/19/01{/gallery}