×

Upozorenje

JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: /home/vukovar/public_html/images/stories/2012/12/17/02
×

Napomena

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/stories/2012/12/17/02

U subotu 15.12. u Samoboru je održan, već tradicionalni, međunarodni Božićni turnir. Našu regiju predstavljale su gimnastičarke GK Vukovar. Bilo je to do sad najbrojnije natjecanje u odličnoj organizaciji GK Samobor. Naš klub je imao predstavnice u svim kategorijama, koje su nas odlično predstavile i pokazale napredak našeg kluba i regije.

Najbrojnija konkurencija je bila kod najmlađih: 11 ekipa se borilo za što bolji plasman. Naša ekipa je zauzela odlično 5. mjesto, a pojedinačno je plasman bio ovakav: 10. Kristina Gužvić, 18. Tena Ivanković, 20. Tijana Lukić, 27. Vanja Kiralj, 30. Miljana Poznanović i 44. Petra petričević.

U kadetskoj kategoriji smo imali samo jednu predstavnicu , to je Lucija Gračanin, koja je natjecanje odradila na visokoj razini i osvojila brončanu medalju. Juniorke i seniorke su se natjecale u istoj kategoriji i naše cure su zasjenile sve ostale natjecateljice, ekipno prvo mjesto, pojedinačno: zlato- Ivana Kiralj, srebro Dragana Bijelić, bronca Tea Stojšić, 6. Brigita Solaković, 8. Maja Kosić i 12. Dorotea Kalanj.

Naše djevojke bodrili su brojni i glasni navijači, uz čiju pomoć su svim prisutnim pokazale odlične vježbe što su sutkinje prepoznale i nagradile odličnim ocjenama. Vrijednim gimnastičarkama ostaje da odrade Višebojsko prvenstvo grada 22.12. i Božićnu priredbu 17. 12., te da odu na, više nego zasluženi odmor.

{gallery}2012/12/17/02{/gallery}