Gimnastički klub Vukovar bio je domaćin i organizator 1. Kola C programa 51. KUPa Slavonije i Baranje. 06.04. u sportskoj dvorani OŠ D. Tadijanovića odvijalo se natjecanje u 4 kategorije, a klub domaćin nije imao predstavnice samo u najmlađoj kategoriji. U kategorijama kadetkinje i seniorke domaćini su imali predstavnice u pojedinačnoj i ekipnoj konkurenciji. Domaćini su dobili pohvale za organizaciju od svih sudionika, a posebno od predstavnice gimnastičke regije Istok u Hrvatskom gimnastičkom savezu Evice Čutoraš i glavne sutkinje naše regije Tihane Salopek, koja je bila u svojstvu vrhovne sutkinje ovog natjecanja. Velika pomoć u organizaciji jednog ovako složenog natjecanja bili su roditelji gimnastičarki i prijatelji kluba. Brojna publika je imala priliku uživati u prikazu vježbi, bodrili su sve natjecateljice, a posebnu podršku su, naravno, imale članice GK Vukovar.

Ostvareni su ovi rezultati:

Kadetkinje ekipno 2., a pojedinačno 5. Lucija Gračanin, 12. Vanja Kiralj , 13. Kristina Gužvić,15. Tena Ivankovi ć i 19. Tijana Lukić

Juniorke pojedinačno 2. Ivana Kiralj

Seniorke ekipno 2, pojedinačno: 4. Maja Kosić, 5. Dragana Bijelić i 6. Tea Stojšić

Posebno se moraju spomenuti kadetkinje, koje su sve, osim Lucije Gračanin , tek došle u kadetsku kategoriju i odmah se okitile ekipnim srebrom, što je iznad svih očekivanja. Treneri i uprava zadovoljni su postignutim rezultatima.

{gallery}2013/04/08/02{/gallery}