×

Upozorenje

JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: /home/vukovar/public_html/images/stories/2013/06/06/03
×

Napomena

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/stories/2013/06/06/03

{gallery}2013/06/06/03{/gallery}70-ak djece položilo je programe Gimnastičke igraonice, Gimnastičke početnice i Škole gimnastike.

Gimnastički klub Vukovar organizirao je za sve članove, polaznike rekreativnih programa, polaganje završnog ispita 5.6. u dvorani OŠ Blage Zadre . Svečanost je to koju već tradicionalno organizira Gimnastički klub i prilika da svi pokažu što su naučili. Programi se provode cijelu školsku godinu, redovitim dolascima na treninge, trudom i ustrajnošću svi polaznici su usvojili elemente propisane programima primjerenim njihovom uzrastu i sposobnostima. Sam ispit je bio naporan jer su gimnastičari imali prikaz vježbi na četiri sprave, samo najmlađi su radili tri sprave, ali svi su dokazali da su pravi sportaši i izdržali do kraja. Gimnastičare je došao pozdraviti tajnik Zajednice sportskih udruga Grada Vukovara Tonko Sabljić, koji je pohvalio rad kluba, naveo da je to mjesto gdje nastaju sportaši i preporučio gimnastiku, kao bazični sport. Posebno je bio oduševljen najmlađim članovima. Na veselje svih prisutnih, ovu svečanost je uveličao dolazak Mia Lane Knezović s roditeljima. Mama Sanela se obratila svim prisutnim i zahvalila na pomoći, koju su članovi GK Vukovar, kroz akciju „...Kad dobre snage se pokrenu..." i novčana sredstva prikupljena za Mia Lanu i njezin prvi korak. Mia Lana je na dar dobila majicu GK Vukovar.

Ukupno 70-ak djece, starosti od 4 do 15 godina položilo je programe Gimnastičke igraonice, Gimnastičke početnice i Škole gimnastike. Svi koji su položili dobili su diplome, medalje i majice Gimnastičkog kluba Vukovar. Ovo je do sada najveći broj polaznika koji je pristupio polaganju, a treneri su zadovoljni kvalitetom prikazanih elemenata i vježbi.

Tajnica GK Vukovar

Bosiljka Stojšić