×

Upozorenje

JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: /home/vukovar/public_html/images/stories/2014/01/21/01
×

Napomena

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/stories/2014/01/21/01

 {gallery}2014/01/21/01{/gallery} Svečano proglašenje najuspješnijih gimnastičkih klubova Slavonije i Baranje za 2013. godinu održano je u Požegi 18.01.2014. Predstavnici klubova sudjelovali su u ovoj svečanosti, a pohvale su upućene trenerima i vježbačima zbog odličnih rezultata koje je naša regija postigla na nacionalnoj razini.
Vidljiv je napredak u svim kategorijama kako u muškoj, tako i u ženskoj gimnastici, jer klubovi stvaraju bolje uvjete za rad, ulaže se u sprave, ali i u stručno osposobljavanje i usavršavanje trenera.
GK Vukovar osvojio je titulu najboljeg kluba u ženskoj sportskoj gimnastici za 2013. godinu, sa ukupno osvojenih 3 847,95 bodova, ostavivši iza sebe sve ostale klubove gimnastičke regije Istok. Dokaz je to da se u ovom klubu kvalitetno radi, kao i da su opravdana sredstva, koja su uložena u školovanje trenera. Predsjednica i članovi uprave ponosni su na ostvarene rezultate i trudit će se stvarati bolje uvjete za rad.

Tajnica GK Vukovar
Bosiljka Stojšić