{gallery}2014/11/22/01{/gallery}Taekwondo klub "Otok" i Udruga maloljetnih dragovoljaca Domovinskog rata Hrvatske organizirali su 22. studenog 2014. godine međunarodno taekwondo natjecanje "Vukovar Open 2014 – 1. Kup korejskog veleposlanika" . Tradicionalno športsko natjecanje dio je popratnih sadržaja programa obilježavanja "Dana sjećanja na žrtvu Vukovara 1991.-2014.″, a posvećeno je svim sudionicima obrane Vukovara 1991. godine.

-Dan uoči turnira taekwondo klubovi iz Hrvatske i BiH su polaganjem vijenaca odali počast , hrvatskim braniteljima i civilima stradalim u obrani Vukovara 1991.godine, na mjestima stradavanja: Spomen dom Ovčara, Memorijalno groblje žrtava iz Domovinskog rata, Opća županijska bolnica Vukovar, Spomen dom hrvatskih branitelja na Trpinjskoj cesti. Turnir u športskoj dvorani u Borovo naselju svečano je otvorio veleposlanik Republike Koreje u Republici Hrvatskoj , NJ.E. Suh Hyung-Won. Nastupilo je 269 natjecatelja iz 22 kluba iz Hrvatske i 4 kluba iz BiH. Natjecanje je održano u sportskim borbama i KICK-u – rekao je Milan Vukelić, predsjednik taekwondo kluba Otok.

Rezultati KICK:
1. Taekwondo klub Otok
2. Taekwondo klub Vinkovci
3. Taekwondo klub Brod

Najbolji natjecatelj u KICK-u je Mihael Palčec iz Taekwondo kluba Brod, a najbolja natjecateljica Ena Daskijević iz Taekwondo kluba Omega.

Rezultati sportske borbe
Ukupni poredak;
1. Taekwondo klub Activ
2. Taekwondo klub Sajnami
3. Taekwondo klub Osijek

Seniori/ seniorke:
1. Taekwondo klub Cro-Cop Privlaka
2. Taekwondo klub Otok
3. Taekwondo klub Šujica – Tomislavgrad

Najbolji senior je Juraj Pintarić iz Taekwondo klub Cro-Cop Privlaka, a najbolja seniorka Ivana Bošnjak iz Taekwondo klub Otok.

Juniori / juniorke:
1. Taekwondo klub Poskok Posušje
2. Taekwondo klub Gacka
3. Taekwondo klub Sajnami

Najbolji junior je Marin Begić iz Taekwondo kluba Poskok Posušje,a najbolja juniorka
Mija Valinčić iz Taekwondo kluba Gacka.

Kadeti / kadetkinje:
1. Taekwondo klub Activ
2. Taekwondo klub Osijek
3. Taekwondo klub Sajnami

Najbolji kadet je Matija Črep iz Taekwondo kluba Activ, a najbolja kadetkinja Rea Bede iz
Taekwondo kluba Osijek.

Mlađi kadeti – mlađe kadetkinje
1. Taekwondo klub Activ
2. Taekwondo klub Cro-Cop Privlaka
3. Taekwondo klub Sajnami

Najbolji mlađi kadet je Leon Filić iz Taekwondo kluba Cro-Cop Privlaka, najbolja mlađa kadetkinja Ela Jelić iz Taekwondo kluba Omega.