{gallery}2015/06/24/05{/gallery} Mažoretkinje grada Vukovara prošli su vikend boravile u Francuskoj gdje su odradile nekoliko nastupa u Magny en Vexinu i Etrepagnyu, a otplesale su svoju koreografiju i podno samog Eiffelovog tornja. Naime, već nekoliko godina surađuju s jednom francuskom umjetničkom agencijom koja ih zastupa i predlaže za razne festivale u Europi, pa su ove godine imale čast zatvoriti festival u Etrepagnyu kao najbolja grupa koja je sudjelovala, a na samom kraju primile su medalju grada koju im je pred svim sudionicima uručio gradonačelnik kao zahvalu što su prihvatile poziv na ovaj festival.

U subotu je na festivalu u Magny en Vexinu trebao sudjelovati i premijer Francuske, no zbog obveza je u zadnji tren ipak otkazao. Djevojke su bile ugodno iznenađene, kada je gradonačelnik Magny en Vexina prenio ispriku premijera te pozdrave, uz napomenu da će im se premijer ipak osobno zahvaliti putem dopisa koji će im poslati.

U odlasku su posjetile najveći zabavni park u Njemačkoj "Europa park", a po povratku su obišle Munchen, gdje ih je srdačno primio fra Ante Babić. Djevojke su izuzetno sretne i zadovoljne s obzirom da nisu imale puno nastupa i obveza te su se mogle posvetiti razgledavanju Pariza. Neki od najljepših trenutaka svakako su bili pogled s Eiffelovog toranja, "susret" s Mona Lisom u poznatom muzeju Louvre, te razgledavanje predivne palače Versailles.