{gallery}2015/07/01/02{/gallery} Zamjenica gradonačelnika Marija Budimir i pročelnica Upravnog odjela za društvene djelatnosti Ana Živanović prisustvovale su u subotu, 27. lipnja, 13. Memorijalni turnir limača ,,Danijel Popović'' održanom na Gradskom stadionu u Vukovaru. Turnir limača igra se u znak sjećanja na tragično stradalog igrača HNK Vukovara 91, Osijeka i člana mlade reprezentacije Hrvatske Danijela Popovića.

Na turniru je sudjelovalo 6 ekipa: HNK "Vukovar 1991",HNK" Cibalia",NK "Osijek",HNK "Dubrovnik 1919",NK "Fruškogorac" Ilok i NK"Olimpija" Osijek.

Turnir je osvojila ekipa HNK "Cibalie" pobijedivši u finalu ekipu NK "Osijek" nakon 11-eraca. Treće mjesto je osvojila ekipa HNK"Vukovara 1991" , četvrto ekipa "Olimpije",peto "Dubrovnik" i šesto NK"Fruškogorac''.

Mladi reprezentativac Hrvatske i igrač Osijeka smrtno je stradao u prometnoj nesreći 23. listopada 2002. u Borovu selu. Bio je napadač NK Osijek i mlade reprezentacije Hrvatske - veliki talent osječkog i hrvatskog nogometa, član U-21 reprezentacije. Na sebe je skrenuo pozornost odličnim igrama u drugoligašu Vukovaru 91, nakon čega je dio sezone proveo u francuskoj Bastiji. Pred smrt pojačao je napad Osijeka i postigao četiri pogotka u prvenstvu, a bio je strijelac i za mladu reprezentaciju u kvalifikacijskoj utakmici protiv Estonije. Popović je bio jedan od najtalentiranijih igrača Hrvatske u svome godištu kojemu je predviđana blistava nogometna budućnost. Odlikovao se iznimnom brzinom i osjećajem za zgoditak.