Mladi košarkaši Košarkaškog kluba Borovo Vukovar sudjelovali su na međunarodnom košarkaškom kampu Kasta na Rudniku (Republika Srbija). Dino Ragač, Josip Kolar, Mihajlo Ostojić, Sara Držaić i Tijana Lukić vratili su se sa osam medalja, od kojih pet zlatnih i tri srebrne, i peharom, te, što je najvažnije sa puno lijepih uspomena družeći se sa vršnjacima (ukupno 220 dječaka i djevojčica u smjeni) iz Hrvatske, Rumunjske, Poljske, Švicarske, BIH, Slovenije i Srbije.

Iz kluba, točnije trenera Milorada Manojlovića, koji im je bio voditelj, ističu zasluge i sve pohvale, jer su na pravi način, svojim radom, zalaganjem i ponašanjem predstavili grad Vukovar.

Pojedinačno u natjecateljskom dijelu kampa Mihajlo Ostojić osvojio je tri zlatne medalje u kategoriji pionira (šut, slobodna bacanja, igra 1 na 1) i jednu srebrnu medalju (igra 5 na 5). U poligonu srebro mu je „pobjeglo" za tri desetinke sekunde. Po osvojenim nagradama neslužbeni je MVP kampa. Sara Držaić je osvojila zlato u igri 5 na 5 i srebro na poligonu u konkurenciji mlađih kadetkinja, dok je, u istoj konkurenciji, Tijana Lukić osvojila zlatnu medalju igri 5 na 5. Dino Ragač je osvojio srebro u izvođenju slobodnih bacanja u konkurenciji mlađih kadeta. Josip Kolar nije uspio osvojiti medalju, ali zaslužio je svaku pohvalu za iskazan trud i zalaganje.

Aktivnosti na kampu odvijale su se od 6. do 16. srpnja.