Odlukom Hrvatskog Dizačkog Saveza, ovogodišnje Prvenstvo Hrvatske za juniore (natjecatelji do 20 godina), održat će se 4.i 5. rujna u Splitu u organizaciji kluba "Matadura - Split".
Ovaj ljetni termin, nije najsretnije rješenje za ovo natjecanje, jer vrućina ometa pripreme, neki natjecatelji su se tek vratili sa odmora, Sportska dvorana u srpnju nije radila, pa smo morali treninge, održavati u "Adici".
Bez obzira na gore navedeno, natjecatelji KDU "Vukovar" spremni odlaze u Split, sa željom, da nas obraduju osvajanjem novih odličja, titula državnih Praka i oborenim državnim rekordima za mlađe uzraste natjecatelja.
Sa koliko uspjeha će te želje biti pretočene u stvarnost, pokazat će predstojeće natjecanje, ali se iskreno nadamo lijepim vijestima iz Splita !

U nimalo laku "borbu sa kilogramima", put Splita će otputovati članovi KDU "Vukovar" :
Do 48 kg. Željka Miljković i Melani Cetina, do 53 kg. Lucija Gračanin, do 58 kg. Tea Stojšić, do 63 kg. Hermana Dermiček, do 69 kg. Velina Galović, do 75 kg. Lorena Matin i Ana Crnjac +75 kg. u ženskoj konkurenciji, dok će u muškoj nastupiti do 69 kg. Zdenko Prokop.

Uprava kluba želi svojim mladim natjecateljima, sretan put i da dostojno u Splitu predstave svoj klub i svoj Grad Vukovar, čije ime klub nosi i da nas obraduju novim uspjesima !