{gallery}2015/09/23/0{/gallery} Na natjecanju u Gospiću, koje je održano 30.09.2015., u bench press-u i deadlift-u, PLK VUKOVAR je ostvario planirano i ostali smo u trci za prvo mjesto u bench press-u, a u deadliftu i powerliftingu zauzimamo prvo mjesto. Nastojat ćemo u sportskom natjecanju biti prvi klub, koji je ostvario prvo mjesto u sve tri discipline u generalnom poretku klubova za ovu godinu. Iza svih ovih rezultata stoji nekoliko godina napornog rada, entuzijazma, želje i posvećenost tom cilju. Ovi rezultati u Gospiću, daju optimizam da ćemo u tome i uspjeti.

REZULTATI BENCH PRESS:

Saša Bjelajac 1. K
Rastko Jovičić 2. J
Aleksandar Lukić 2. J
Srđan Jovanović 3. O
Miroslav Vlačinić 1.M1
Nikolina Korolija 1.J
Slađana Gulić 1. O
Željimir korolija 1. M2
Apslolutno:

Slađana Gulić 3. O
Miroslav Vlačinić 2. M1
REZULTATI DEADLIFT:

Aleksandar Lukić 3. J
Srđan Jovanović 2. O
Slađana Gulić 1. O
Nikolina Korolija 1. J
APSOLUTNO:

Slađana Gulić 1. O
Nikolina Korolija 3.J
Srđan Jovanović 2. O

Želio bih još jednom zahvaliti domaćinu na gostoprimstvu i odličnoj organizaciji natjecanja.
Također i svim sudionicima na sportskom ponašanju i prijateljskom druženju i bodrenju i čestitkama na postignutim rezultatima. PLK VUKOVAR će i ubuduće dolaziti u Gospić na natjecanje kod naših prijatelja.
Hvala svima na potpori, i pomoći na postignutim rezultatima, a ovom prilikom bih istaknuo gradonačelnika Vukovara, gospodina Ivana Penavu, pročelnicu, gospođu Anu Živanović i gospodina Tonka Sabljića, predsjednika Zajednice Športskih udruga. Bez njihove velikodušne pomoći i razumijevanja, nismo bili u mogućnosti ići na natjecanje.
Svojim rezultatima i sportskim ponašanjem, opravdali smo povjerenje svih, koji su nam pomagali i pomažu.
Hvala svima!!!!!!