{gallery}2015/12/14/07{/gallery} U Belom Manastiru je 12.12.2015. održana svečanost povodom 15 godina djelovanja gimnastičkog društva Beli Manastir.

Prilika je to bila da se spomenu svi uspjesi društva, kojih je zaista bilo dosta, a svečanost su uveličali dogradonačelnik Belog Manastira, zamjenica župana i predsjednik Hrvatskog gimnastičkog saveza.

U sklopu ove manifestacije održano je natjecanje u ženskoj sportskoj gimnastici Kup gradova Slavonije i Baranje. Natjecalo se u apsolutnoj kategoriji, a ekipe su činile najuspješnije gimnastičarke starije od 10 godina. Svaki klub je u svoju ekipu pozvao najbolje članice, a samo natjecanje je bilo vrlo zanimljivo, jer je organizator natjecanja, ovom prilikom, dozvolio pojačanje vježbi na svakoj spravi i time natjecanje učinio atraktivnijim.

Vukovarska ekipa nije nastupila u najjačem sastavu, jer su neke članice bile spriječene, ali su zato one koje su nastupile odlično odradile svoje vježbe i potrudile, zajedno sa trenerima, pojačati vježbe.

Samo natjecanje je proteklo u revijalnom i svečanom ugođaju. Najuspješnija pojedinka, ovog natjecanja je bila Ivana Kiralj, 5. Tea Stojšić, 13. Vanja Kiralj, 14. Kristina Gužvići 20. Gabrijela Dudić. Ekipno 1. mjesto je pripalo GK Sokol Slavonski Brod, 2. GK Vukovar, 3. GD Beli Manastir, a 4. GD Hrvatski Sokol Požega. Nakon natjecanja i svečanosti slijedilo je ugodno druženje.

Do kraja kalendarske godine pred Vukovarskim gimnastičarima i gimnastičarkama je Božićna priredba i Višebojsko prvenstvo grada Vukovara, nakon čega slijedi zasluženi odmor.