{gallery}2016/02/11/01{/gallery} U organizaciji gimnastičkog kluba Vukovar 6.2. u restoranu Nada je održana, već tradicionalna, Noć gimnastike i Svečano proglašenje najuspješnijih članica kluba za 2015. Prilika je to bila za okupljanje svih članica natjecateljskog programa i njihovih roditelja, kao i uprave i trenera kluba. Ovu svečanost , svojim dolaskom, uveličali su zamjenik gradonačelnika grada Vukovara gospodin Marijan Pavliček i pročelnica odjela za društvene djelatnosti gospođa Ana Živanović. Na samom početku prisutne su pozdravili predsjednica GKV Ankica Paun Jarallah i zamjenik gradonačelnika Marijan Pavliček, a tajnica kluba Bosiljka Stojšić je pročitala izvješće o radu za 2015. Svi prisutni su imali priliku ne samo čuti što su sve članice GKV osvojile, već i pogledati osvojena odličja. Zavidan broj pehara, plaketi i medalja bio je izložen kako bi se svi uvjerili koliko odličja su vrijedne članice osvojile u protekloj godini. Brojna su natjecanja, ali i događaji koji su obilježili proteklu godinu. Gimnastičarke su za ovu prigodu uvježbale četiri plesne točke i zabavile goste. Nakon iscrpnog izvješća uslijedila je svečanost proglašenja.
Odličja su dodijelili predsjednica GKV, dopredsjednik GKV, zamjenik gradonačelnika i pročelnica odjela za društvene djelatnosti. Najuspješnije su primile pehar, a ostale su primile medalje za ostvarene rezultate. Sve gimnastičarke su primile i poklone.
U kategoriji mlađe kadetkinje najboljom je proglašena Ela Andrašević, kod kadetkinja je najuspješnija Monika Zovko, u kategoriji ml kadetkinje pehar je uručen Elli Kalentić, najuspješnija juniorka je Lucija Gračanin, a seniorka Tea Stojšić. Najuspješnija članica GKV u apsolutnoj kategoriji je Ivana Kiralj.
Nakon svečanog proglašenja uslijedila je večera, zatim natjecanje u zabavnim igrama, druženje, zabava i ples.