{gallery}2016/03/14/02{/gallery} Ove subote 12.03.2016. godine održano je 7 otvoreno prvenstvo Brčko Distrikta u karateu i borilačkim sportovima u organizaciji KBS Lokomotiva i Shotokan Karate Do na kojem je sudjelovalo preko 400 boraca iz 43 kluba iz 6 država. Klub Vukovarski sokol nastupio je na natjecanju sa 7 boraca predvođenih trenerom Crnjac Josipom.

Osvojili su sedam medalja u kickboxingu i grapplingu no gi te klupski pehar za osvojeno ekipno drugo mjesto u kickboxingu kao i trofej za najboljeg fair play borca.

Medalje su osvojili u kickboxingu svaki u svojoj kategoriji Mihael Pavliči, zlato, Bruno Pandžić, zlato i Andrija Dinješ, srebro. U grapplingu no gi medalje su osvojili Dominik Martić, zlato, Denis Matijašević srebro, David Binder zlato i Luka Pintarić srebro.

Također najboljom borbom proglašena je borba Brune Pandžića i borca iz Kotor Varoša Vukadinović Slobodana te je kao najbolji borac i fairplay borac proglašen Bruno Pandžić iz Vukovarskog sokola.

Naporni svakodnevni treninzi i opet su urodili plodom – rekao je trener Josip Crnjac te dodao kako je iznimno zadovoljan postignutim uspjehom svojih boraca pogotovo ako se uzme u obzir da su to sve relativno neiskusni borci koji svojim radom i zalaganjem postižu iznimne rezultate na natjecanjima i koristim priliku da im još jednom čestitam na postignutom uspjehu kao i da sam vrlo ponosan na njihove rezultate, nove pobjede su pred nama.