{gallery}/2016/03/15/03{/gallery} Gimnastički klub Vukovar proglašen pobjednikom 53. kupa Slavonije i Baranje i najboljim klubom naše regije u ženskoj sportskoj gimnastici za 2015. godinu

Članice gimnastičkog kluba Vukovar nastupile su u Valpovu na gimnastičkom natjecanju pod nazivom Turnir gradova Slavonije i Baranje. Zbog bolesti, ozljeda i neodgodivih obaveza vukovarke nisu nastupile u najjačem sastavu, ali one koje su nastupile, korektno su odradile svoje vježbe i dostojno predstavile svoj klub i grad.

Za ekipu GK Vukovar nastupile su Ivana Kiralj, Vanja Kiralj, Kristina Gužvić i Ella Kalentić. Osvojile su odlično 2. mjesto i nagovijestile da će i ove sezone biti u vrhu ženske gimnastike u našoj regiji.

Kako je ovo prvo natjecanja u ovoj godini, nakon natjecanja održano je svečano proglašenje rezultata za 2015. godinu. Bila je to najuspješnija godina za gimnastičare naše regije, a to su dokazali na državnom prvenstvu. U ženskoj sportskoj gimnastici najuspješniji u prethodnoj godini je bio GK Vukovar.

U ukupnom plasmanu GK Vukovar je osvojio izvrsno 3. mjesto. To je prvi puta da jedan klub osvaja tako visoko mjesto u plasmanu, a da se ne natječe i u muškoj i u ženskoj gimnastici.

U četvrtom mjesecu se nastavljaju natjecanja, a prije toga pred vukovarskim gimnastičarkama su proljetne pripreme, koje će odraditi u svojoj gimnastičkoj dvorani.