{gallery}2016/04/18/01{/gallery} Ove subote 16.04.2016. u sportskoj dvorani Brod u Slavonskom brodu održano je mđunarodno natjecanje u kickoxingu 6 Brod Open gdje je učestvovalo 20 klubova iz Mađarske, Bosne i Hercegovine i Hrvatske u organizaciji KBK "Tomislav gym" iz Slavonskog broda. Natjecanja su se održavala u 4 podkategorije kickboxinga i to u point fighting, light contact, kick light i K1.

Vukovarski sokol sudjelovao na natjecanju sa dva borca Mihaelom Pavličićem i Andrijom Dinješom. U svojim kategorijama borci Vukovarskog sokola su bili ponovo uspješni Mhael Pavličić je osvojio brončanu medalju a Andrija Dinješ zlatnu medalju.
Svojim zalaganjima na treninzima i upornošću u borbama moji borci su ponovo osvojili medalje na natjecanju, usprkos tome što je na samom natjecanju bilo nepravilnosti i time što je Mihael Pavličić bio oštećen u svojoj borbi ali to ide na savjest organizatoru i Savezu pod čijim pokroviteljstvom je održano natjecanje, Ponosan sam na svoje borce i ovim putem im još jednom čestitam na uspjehu - poručio je trener Crnjac Josip.