×

Upozorenje

JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: /home/vukovar/public_html/images/stories/2013/06/05/03
×

Napomena

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/stories/2013/06/05/03

 31.04-02.05. u Osijeku u Portanovi je održana 2. Međunarodna konvencija udruga Gradski ritam u suradnji s Martial Arts Osijek organizirala je projekt pod zajedničkim imenom BE Different & BE Strong. Ove godine građanima osim druge aerobik konvencije ponuđene su fitness radionice, CRAZY Workout, DOMINICAN Step, Functional Pilates, Zumba, Wake up STRETCH, Body BALANCE, CROSSFIT, FUNKCIONALNI TRENING, TRX, , kettlebell radionice, Insanity, kickboxing radionice, radionice samoobrane i dr., a sve s ciljem promicanja zdravog i kvalitetnijeg življenja, poticanja brige prema samom sebi kroz sportsku rekreaciju i ples, kondicijske pripreme te na posljetku borilačke vještine i vještine samoobrane. Bila je to prava poslasticu za sve ljubitelje sporta. Zadani cilj konvencije je ostvarenje željene sinergiju, te da svi polaznici budu kvalitetni promotori kako do zdravog života uz sport, tako i svojih gradova kao i cjelokupne regije. Prezenteri su bili izvrsni, bilo je tu i službenih Reebokovih i Adidas prezentera a sve su to najzvučnija imena iz različitih područja, došli su, osim iz Osijeka, iz Zagreba, Novog Sada, Beograda, kao i iz Austrije, Njemačke, Francuske i Dominikanske Republike.

Gimnastički klub Vukovar ulaže u stručno osposobljavanje trenera. Rebecca i Martina Stojšić su jedine iz grada Vukovara koje su sudjelovale dva dana na dva programa konvencije, a natjecateljica i pomoćna trenerica Tea Stojšić pridružila im se drugog dana. Oduševljene su prezenterima, jako puno su naučile. Iscrpljene, umorne, ali sretne na kraju konvencije izjavile su da im je žao da nije bilo više trenera i osoba koje u gradu vode razne rekreacije, jer je bilo jako kvalitetnih programa i radionica, te da će novim znanjima poboljšati i obogatiti svoje treninge.

{gallery}2013/06/05/03{/gallery}