Kinološka udruga ¨Vukovar¨ iz Vukovara, zajedno sa Hrvatskim kinološkim savezom, organizator je i domaćin Jedanaeste Nacionalne izložbe pasa CAC-HR VUKOVAR 2016 koja će se održati dana 09. rujna 2016. godine na terenima SRC ¨Lijeva Bara¨ u Vukovaru.

Naš grad vrlo je popularan u kinološkim krugovima, tako i ove godine očekujemo oko 400 kvalitetnih pasa iz petnaestak država Europe, ali i cijelog svijeta. Pored brojnih domaćih izlagača, našu izložbu redovito posjećuju kinolozi iz okolnih država; Madžarske, Češke, Srbije, Slovenije, ali nerijetko i Švicarske, Njemačke, Italije, pa čak i Rusije, SAD, Japana...,

Izložba se održava u sklopu ¨Slavonia Dog Shows¨ uz sve posebnosti vukovarske izložbe koja je noćna izložba, odnosno, održava se poslijepodne, a reprezentativni dio programa i proglašenje pobjednika biti će navečer pod reflektorima što nosi naročit ambijent i atmosferu.

Sama izložba ima slijedeći raspored:

Ulazak izlagača i posjetitelja od 15:30 sati
Svečano otvorenje izložbe u 16:45 sati,
Početak ocjenjivanja u 17:00 sati,
Završetak ocjenjivanja oko 19:00 sati,
Revijalni program, proglašenje pobjednika i dodjela nagrada sa početkom oko 19:30 sati.

Pozivamo sve građane da posjete ovu manifestaciju i uživaju u predstavlju i ocjenjivanju oko 100 pasmina prekrasnih pasa. Ulaz za sve goste je naravno slobodan.