{gallery}2016/08/29/02{/gallery} U subotu, 27.08.2016., nekoliko naših korisnika UZOSIO Golubica Vukovar sudjelovalo je na Susretu zajednica Vjera i svjetlo u Ivankovu.

Radosni susret i druženje započeli smo zajedničkom sv. Misom na kojoj su aktivno sudjelovali i naši korisnici, kod prinosa darova i animiranja Evanđelja.

Od euharistijskog stola, nakon svete Mise koja je bila puna pjesme i slavljenja Gospodina, i u kojoj smo svi okrijepili svoj duh, prionuli smo na onaj gdje smo i naše tijelo razveselili darovima koje su nam pripremili naši prijatelji domaćini. Bilo je tu ića i pića, ali i puno pjesme, zabave, šale, smijeha...

Opet smo dali svoj doprinos u podizanju atmosfere predstavljajući našu zajednicu kroz pjesmu o nama najdražem gradu...

Hvala svima koji su nam priuštili ovo prekrasno druženje u Gospodinu, a najviše Njemu koji nas je sabrao oko svoga stola kao pravu braću i sestre.
Budući da je evanđelje govorilo o talentima koje je Gospodin svakom od nas podario, a kako je i župnik lijepo rekao da je život koji donosimo pred Gospodina najveći talent, molimo da nam podari još ovakvih susreta u kojim se radost množi i u kojima je naš život jedan veliki talent koji darujemo jedni drugima u radosti i ljubavi.