U Koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski u Zagrebu dana 25. listopada 2018. godine Udruga za osobe s intelektualnim oštećenjem „Golubica" Vukovar imala je čast biti na koncertu Nine Badrić. Glazbena diva održala je u prepunoj dvorani koncert za pamćenje prepun pozitivnih emocija. Velik broj ljudi došao je uživati u glazbenoj večeri koji su svojim dolaskom i kupljenom ulaznicom podržali akciju Zaklade „Hrvatska za djecu", a u svrhu prikupljanja sredstava za odlazak sportaša na Svjetske Ljetne igre 2019. godine u Abu Dhaby.
Među brojnom publikom bili su i predstavnici Udruge za osobe s intelektualnim oštećenjem „Golubica" Vukovar, kao i njihova ekipa sportaša zajedno sa njihovim trenerom. Pod motom: „Dopustite mi da pobijedim, ako ne pobijedim, podržite me da budem hrabar u pokušaju" velik dio sportaša reprezentacije Republike Hrvatske, među kojima će biti i ekipa Udruge za osobe s intelektualnim oštećenjem „Golubica" Vukovar otputovati će iduće godine na Ljetne igre Specijalne olimpijade Hrvatske u Abu Dhaby. Zahvaljujući trogodišnjem programu pod nazivom „Možemo i mi" – Problemi i zadovoljavanje osoba s invaliditetom, kojeg Udruga za osobe s intelektualnim oštećenjem provodi u partnerstvu sa Gradom Vukovarom, Javnom ustanovom za upravljanje sportskim objektima Grada Vukovara „Sportski objekti Vukovar" i Centrom za socijalnu skrb Vukovar, a financira ga Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku proizašli su ovakvi odlični rezultati.

Udruga za osobe s intelektualnim oštećenjem „Golubica" Vukovar ovim putem se još jednom zahvaljuje Zakladi „Hrvatska za djecu" i ambasadorici Nini Badrić na ovakvoj hvale vrijednoj akciji koja će ostvariti snove mnogih sportaša s intelektualnim oštećenjem.