×

Napomena

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/stories/2018/10/31/08

{gallery}2018/10/31/08{/gallery} U Koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski u Zagrebu dana 25. listopada 2018. godine Udruga za osobe s intelektualnim oštećenjem „Golubica" Vukovar imala je čast biti na koncertu Nine Badrić. Glazbena diva održala je u prepunoj dvorani koncert za pamćenje prepun pozitivnih emocija. Velik broj ljudi došao je uživati u glazbenoj večeri koji su svojim dolaskom i kupljenom ulaznicom podržali akciju Zaklade „Hrvatska za djecu", a u svrhu prikupljanja sredstava za odlazak sportaša na Svjetske Ljetne igre 2019. godine u Abu Dhaby.
Među brojnom publikom bili su i predstavnici Udruge za osobe s intelektualnim oštećenjem „Golubica" Vukovar, kao i njihova ekipa sportaša zajedno sa njihovim trenerom. Pod motom: „Dopustite mi da pobijedim, ako ne pobijedim, podržite me da budem hrabar u pokušaju" velik dio sportaša reprezentacije Republike Hrvatske, među kojima će biti i ekipa Udruge za osobe s intelektualnim oštećenjem „Golubica" Vukovar otputovati će iduće godine na Ljetne igre Specijalne olimpijade Hrvatske u Abu Dhaby. Zahvaljujući trogodišnjem programu pod nazivom „Možemo i mi" – Problemi i zadovoljavanje osoba s invaliditetom, kojeg Udruga za osobe s intelektualnim oštećenjem provodi u partnerstvu sa Gradom Vukovarom, Javnom ustanovom za upravljanje sportskim objektima Grada Vukovara „Sportski objekti Vukovar" i Centrom za socijalnu skrb Vukovar, a financira ga Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku proizašli su ovakvi odlični rezultati.

Udruga za osobe s intelektualnim oštećenjem „Golubica" Vukovar ovim putem se još jednom zahvaljuje Zakladi „Hrvatska za djecu" i ambasadorici Nini Badrić na ovakvoj hvale vrijednoj akciji koja će ostvariti snove mnogih sportaša s intelektualnim oštećenjem.