ŠRU „Borovo naselje 91.“ 16. studenog pripremila je doček i druženje uz ručak i okrepu maratoncima iz udruge „Glasnici istine“ Virovitičko-podravske županije. Članovi te udruge i ove su se godine došli pokloniti žrtvi Vukovara i odati počast gradu heroju. Uz prigodni program položili su vijenac i upalili svijeću kod križa na ušću Vuke u Dunav.

Nakon komemoracije druženje se nastavilo u prostorijama udruge „Borovo naselje 91.“ gdje su podijeljene zahvalnice i priznanja tridesetorici maratonaca koji su istrčali relaciju od stotinjak kilometara. Treba naglasiti kako su gotovo svi oni hrvatski branitelji osim nekolicine mlađih te kako sudjeluju na mnogim maratonima gdje promiču vrijednosti Domovinskog rata uz geslo „Da se ne zaboravi“.

S udrugom „Borovo naselje 91.“ otvoreno je novo poglavlje suradnje, druženja i zajedničkih nastupa, a sve u cilju dobrobiti članova dviju udruga i njihovih prijatelja, suradnika i sugrađana te u svrhu promicanja važnosti i dostojanstva hrvatskih branitelja i Domovinskog rata.