Udruga branitelja i građana "Victoria" Vukovar organizirala je 9. malonogometni turnir povodom obilježavanja Dana Mirne reintegracije hrvatskog Podunavlja u subotu 11. siječnja 2020. godine i pod pokroviteljstvom Ministarstva hrvatskih branitelja, Grada Vukovara, Vukovarsko – srijemske županije, OŠ Dragutina Tadijanovića i J.U. Memorijalni centar Domovinskog rata Vukovar.


Turnir su otvorili zamjenik gradonačelnika grada Vukovara, gospodin Marijan Pavliček i ravnateljica OŠ Dragutina Tadijanovića Lidija Miletić, a okupio je ukupno 8 ekipa od čega je 5 ekipa iz gostujućih braniteljskih udruga iz Kutjeva, Požege, Zagreba, Molvi te s otoka Visa dok su 3 ekipe bile iz Vukovara.


Nakon ukupno 16 odigranih utakmica, ekipa iz Zagreba zauzela je treće mjesto, druga je bila ekipa „Stjepanović“ iz Vukovara dok je pobjednik turnira ekipa domaćina „Victoria A“.
Organizator se zahvaljuje svim sudionicima kao i onima koji su dodatno pomogli u realizaciji turnira, članovima i prijateljima Udruge kao i svim ekipama te Pekari Stjepanović, tvrtci Agronom d.o.o., zadruzi Vukovarska vina i drugima.