Udruga Vukovarski leptirići, u okviru projekta Što sve sportom mogu ja! dana 7. travnja 2021., uz epidemiološke mjere, organizirala je sportske aktivnosti i radionice o zdravlju.

Raznolikost aktivnosti poput kreativnih i edukativnih radionica o zdravoj prehrani (prepoznajmo miris + piramida hrane), Brain Gym, sportske aktivnosti u dvorani Udruge (zagrijavanje, poligon, tko će brže,…), pripravak i degustacija zdravih napitaka te kviz znanja o zdravoj prehrani omogućile su da djeci ponovno približimo važnost bavljenja sportom te zdravu prehranu.

Aktivnosti su organizirane kroz dvije grupe, uz poštivanje epidemioloških mjera. Doprinos aktivnosti dali su djeca, roditelji, volonteri i djelatnici Udruge. Svojim dolaskom podršku su upriličili partneri na projektu Sportski objekti Vukovar i Vukovarsko-srijemska županija te lokalne radio stanice.

I naravno, šta je Olimpijada bez medalja! Zato smo svako dijete nagradili medaljom, i to zlatne boje. Projekt je sufinanciran sredstvima Europske unije iz Europskog socijalnog fonda.