Prstižnu nagradu " Zeleni leptir"- Večernjeg lista dobila je Udruga Tko se boji sutra još? Vukovar i to u kategoriji- Najbolji projekt pojedinca/udruge u kategoriji Mir i pravda / Snažne institucije, partnerstvo za ciljeve, odgovor na klimatske promjene za već Vam znan projekt "Bakina škrinja"- kreativne radionice korištenjem recikliranih materijala iz domaćinstva i reuse tehnika.
Naime, kroz sedam kategorija te u dvije kategorije prijavitelja, udruge odnosno pojedinci te poduzeća, laureatima su 27.03.2024. u Zagrebačkoj Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici u Zagrebu uručene prestižne nagrade

Više od 50 projekata našlo se u utrci za prestižnu nagradu Zeleni leptir 2023., kojom je Rezolucija Zemlja, projekt Večernjeg lista, odlučila nagraditi najbolje ekološke projekte u 2023. godini.

Četveročlani žiri koji su činili Dunja Mazzocco Drvar, direktorica programa zaštite prirode u WWF; Stela Lechpammer, izvršna urednica Večernjeg lista; Stipe Božić, naš proslavljeni alpinist, putopisac i redatelj, a na čelu s Andrejom Ribičićem, voditeljem projekta Rezolucija Zemlja, odabrao je 14 najboljih.

Nagradu Zeleni leptir od strane udruge primila je predsjednica udruge Maja Prakaturović  koja je tvorac idejnog projekta, a u svom obračanju prisutnima istaknula je:" Mi dolazimo iz male sredine, i ovdje smo kao totalni outsideri u borbi za nagradu, bok uz bok sa velikima i puno iskusnijima, što nam zapravo dodatno potvrđuje i validira da radimo izvrstan posao van naše okoline. Putem projekta smo kroz tri godine uključili preko 1000 sudionika, od najranije dobi kako bi ih osvijestili o značaju očuvanja okoliša malim koracima i pomacima koje može svatko. Novim idejama učili smo druge, educirali primjerima, dijelili promo materijale i zagovarali o življenju 17 UN-ovih ciljeva održivog razvoja o kojima svi skupa trebamo razmišljati i djelovati kako bi našim naraštajima ostavili što bolju i zeleniju budućnost."