×

Upozorenje

JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: /home/vukovar/public_html/images/stories/vijesti/2011-10-24/01
×

Napomena

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/stories/vijesti/2011-10-24/01

S udrugom Mali pčelar, Vukovarske iskrice su izložile svoje radove. Sajam je zamišljen kao dvodnevni izložbeno-prodajni sajam tradicijskih i umjetničkih obrta, rukotvorina, antikviteta i proizvođača hrane i pića.

Njihovi proizvodi i rukotvorine su se uspješno prodavali. Ljudi su zastajkivali, propitivali i vrlo često sve fotografirali. Sklopljena su neka draga poznanstva. Pričalo se o njihovom radu, a njihovu svečanost, povodom 3. 12. Međunarodnog dana osoba s invaliditetom, pohodit će i mnogobrojne udruge koje se raduju tom danu, jer toga dana, pod pokroviteljstvom gradonačelnika grada Vukovara, gospodina Željka Saboa, bit će svi jednaki.

Iskrice su se najviše obradovale susretu s pročelnicom Upravnog odjela za društvene djelatnosti, zdravstvo, socijalnu skrb, branitelje i nacionalne manjine, gospođom Dragicom Holoker-Radumilo.

Na otvorenju su nastupili Mažoretkinje grada Vukovara, Mješoviti pjevački zbor HKGD „Dunav" i Gradski puhački orkestar Vukovar.

{gallery}vijesti/2011-10-24/01{/gallery}