×

Upozorenje

JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: /home/vukovar/public_html/images/stories/2012/04/26/02
×

Napomena

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/stories/2012/04/26/02

PRONI Centar za socijalno podučavanje, u suradnji s Hrvatskim zavodom za zapošljavanje, područnim službama u Osijeku, Vukovaru i Sisku, i Volonterskim centrom Osijek, provodi projekt „Operativna grupa za zapošljavanje mladih" („Youth Employment Task-force" – eng.).

Cilj ovog projekta je povećati razinu zapošljivosti nezaposlenih mladih iz županija s najvećom stopom nezaposlenosti, za lakši ulazak u tržište rada i socijalnu uključenost u Osječko-baranjskoj, Vukovarsko-srijemskoj i Sisačko-moslavačkoj županiji.

Aktivnosti su usmjerene podržavanju i izgradnji kapaciteta (vještina, znanja i iskustva) nezaposlenih mladih i onih koji po prvi puta traže posao, koristeći međusektorski partnerski pristup u provedbi inovativnih metoda informiranja, savjetovanja, posebno kreiranih treninga, te pružanja i promoviranja radnog iskustva izvan redovnog zaposlenja.

U sklopu projekta održana su i dva obrazovna tečaja, ECDL i Upravljanje projektnim ciklusom (PCM) te posebno kreiran trening program ''Škola životnih vještina'' u kojima je sudjelovalo oko 50 mladih, nezaposlenih osoba s područja Vukovarsko-srijemske županije. Nakon edukacije svi polaznici dočekali su svečanu dodjelu zasluženih certifikata koja je upriličena u Gradskoj vijećnici.

Dobrodošlicu i pozdrav nazočnima uputila je zamjenica gradonačelnika Danijela Stanković koja je iskazala svoje zadovoljstvo radom PRONI Centra za socijalno podučavanje i želju da ovi certifikati pomognu polaznicima tečaja prilikom pronalaska posla.

{gallery}2012/04/26/02{/gallery}