×

Upozorenje

JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: /home/vukovar/public_html/images/stories/2012/05/10/02
×

Napomena

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/stories/2012/05/10/02

Danas, 07. svibnja 2012. godine, posjetili su nas dragi gosti LOUISA VINTON koordinatorica UN-a i stalna predstavnica UNDP-a, ZIJAH SOKOLOVIĆ poznati glumac i TAMARA KARAICA koordinatorica projekta UNDP-a.

Posjetili su prostor u kojem se održavaju svakodnevne radionice za korisnike kluba Golubica i organiziranog stanovanja a dočekali su ih Jelena Hodak, Ivana Perak, Gordan Hosni - Ogi, Tomislav Dubravčić i Ivica Azenić.

Gosti nisu skrivali oduševljenje opremljenošću prostora i našim resursima, što tehničkim što kadrovskim.

Poslije toga naši dragi prijatelji su posjetili našu stambenu zajednicu gdje su ih dočekali Zoran G., Zlatko D., Vlatko D., Nebojša M., Željko E. i Mirjana Feratović asistentica.

Velikom oduševljenju stanovnika i zaposlenika pridružili su se i gosti kada su vidjeli kako je organizirano stanovanje uz podršku i kako je uređena kuća i dvorište u kojoj žive.

Poslije kraćeg ugodnog druženja uz kavu i slastice, gospođa Vinton i gospodin Sokolović posadili su ružu koja bi nas trebala podsjećati na ovaj divan dan.

Prije odlaska dragi prijatelji su obećali da će u svojim mogućnostima pokušati pomoći da se naše plemenite aktivnosti još bolje, brže i bogatije realiziraju.

Nakon posjete, dragi prijatelji su imali svečanu konferenciju za tisak na kojoj je gospodin ZIJAH SOKOLOVIĆ svečano imenovan AMBASADOROM DOBRE VOLJE ZA NENASILJE I TOLERANCIJU.

{gallery}2012/05/10/02{/gallery}