×

Upozorenje

JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: [ROOT]/images/stories/2012/11/12/02
×

Napomena

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/stories/2012/11/12/02

U Zagrebu se od 09. do 11. studenog 2012. g. održalo pojedinačno stolno tenisko natjecanje za osobe s intelektualnim teškoćama u organizaciji Udruge za unapređenje kvalitete življenja „S.O.S. i sportskog partnera stolnoteniskog kluba „Novi Zagreb", u okviru Hendi-ping lige. Ovo natjecanje se održalo po drugi puta u Zagrebu. Pokrovitelj ovog projekta je Gradonačelnik Zagreba gospodin Milan Bandić koji je ujedno i otvorio natjecanje, a podršku ovom projektu dao je i ambasador Hendi-ping lige gospodin Stjepan Mesić koji se svim prisutnima obratio u nedjelju na zatvaranju natjecanja kada su dodijeljene medalje i pehari.

Na natjecanju su sudjelovali natjecatelji i natjecateljice iz Republike Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Srbije i Mađarske. Natjecatelji su osobe s različitim kategorijama invalidnosti iz različitih udruga i ustanova diljem RH koje skrbe o osobama s invaliditetom, pa su iz tog razloga podijeljeni u različite jakosne skupine - 6 skupina po 8 igrača u muškoj konkurenciji te 2 skupine po 8 igračica u ženskoj konkurenciji te je na taj način u subotu održano republičko pojedinačno natjecanje. Pobjednici skupina u muškoj konkurenciji – treća, četvrta, peta i šesta te djevojke pobjednice skupina i doprvakinje ženskih skupina su predstavljali Republiku Hrvatsku na međunarodnom natjecanju održanom idući dan.

Ispred Društva za pomoć mentalno retardiranim osobama Vukovar državnom natjecanju su prisustvovali Ines Graf, Davor Azenić i Miroslav Ivan, u pratnji voditelja i trenera, Tomislava Dubravčić i Jelene Hodak i osvojili izvrsne rezultate.

Na državnom natjecanju Miroslav Ivan osvojio je prvo mjesto u skupini dva, Ines Graf je osvojila drugo mjesto u skupini jedan a Davor Azenić osvojio je sedmo mjesto u skupini jedan,.

Ines Graf je predstavljala RH na međunarodnom natjecanju i osvojila izvrsno drugo mjesto u svojoj skupini.

Natjecanje se održalo u dvorani STK Željezničar - Ranžirni kolodvor, a oko 130 natjecatelja s pratnjom smješteno je u hotelu „Porin". Osim što smo imali priliku sresti se sa starim prijateljima upoznali smo i neke nove a organizatori su nam, uz mnoge poznate goste, osigurali i dobru zabavu.

Ovim putem bi još jednom htjeli zahvaliti gospodinu i gospođi Cvitković te gospodinu Laslu Brucker i njihovom timu koji su sa velikim entuzijazmom i ove godine organizirali na vrlo visokom nivou ovakvu jednu hvale vrijednu manifestaciju.

{gallery}2012/11/12/02{/gallery}