Tehnostan d.o.o.

pic 01U gradu Iloku nalazi se dvadesetak višestambenih zgrada. Većina ih je ostala u prinudnoj upravi i samim time imala reducirane mogućnosti za kvalitetnije investicije i poboljšice. Stoga DUOSZ koji rukovodi gotovo svim stanovima u gradu Iloku (148 stanova u 18 zgrada) u veljači raspisuje natječaj za poslove redovite uprave.

pic 01Gradonačelnik grada Vukovara Ivan Penava i direktor tvrtke Tehnostan d.o.o. Kristijan Lovrenščak predstavili su rad nove kotlovnice na pelet.

 

 

Od četvrtka, 20.8.2015 blagajna za komunalnu naplatu „Vuka“ neće radi sve do završetka radova na uređenju trga koje je u tijeku.

 

ODLUKA O PRIVREMENOM PREKIDU ISPORUKE TOPLINSKE ENERGIJE ZA GRIJANJE PROSTORA OGRJEVNE SEZONE 2014/2015

Od 1. ožujka 2015. godine stupile su na snagu značajne promjene o načinu raspodjele i obračunu troškova za isporučenu toplinsku energiju.

Prema riječima direktora Kristijana Lovrenščaka i najnoviji nalaz je pozitivan te pokazuje kako tvrtka Tehnostan d.o.o. obračunava račune za toplinsku energiju sukladno važećim zakonskim propisima.

pic 01Dana 21.12.2014. godine u Ramskoj ulici došlo je do požara dimnjaka na obiteljskoj kući.

Zbog blokade poslovnog računa tvrtke Tehnostan d.o.o. u kotlovnici "D2" Dunavska 5, nije u mogućnosti obnoviti zalihe goriva i nastaviti proizvodnju i isporuku toplinske energije do daljnjeg.

pic 01Suvlasnici stambene zgrade i Upravitelj zgrade Tehnostan d.o.o., otvorili su natječaj za sanaciju ravnog krovišta stambene zgrade Domovinskog rata 42-44 i Domovinskog rata 38-38a u Vukovaru.

pic 03U utorak, 7. siječnja 2014. godine, izvršena je primopredaja radova na sanaciji krova zgrade Kralja Zvonimira 74, 76. Radove je izvodila tvrtka Bodat d.o.o. iz Vinkovaca. Investitor radova su suvlasnici stambene zgrade i Grad Vukovar.