Zahvaljujući gospodinu Mišetiću, roditelju našeg polaznika u vrtić, prvi dan nove pedagoške godine stigao je kamion debala. Djeca su ih par dana istraživala, penjala se po njima i pitali se što li ta čudna drva rade u našem dvorištu........ali odgojiteljice vješte majstorice od tih debala, u maštovitoj glavi zamislile su, za djecu poučna i zanimljiva igrala.

Naime, kako bi se izradile sve te stvari, u pomoć smo pozvali drage nam prijatelje Udrugu djece poginulih i nestalih hrvatskih branitelja, koji su došli s prijateljima.

Danas već odrasli ljudi, kojima je djetinjstvo oteto u tami rata, vješto su izradili sve ono što su maštovite odgojiteljice zamislile i nesebično pomogli upotpuniti djetinjstvo vukovarskih mališana, te im omogućiti radost u njihovom odrastanju.

Tako se sad u našem vrtiću djeca mogu „vozati" u vlakiću, penjati i spuštati po drvenim stupićima i pri tome vježbati koordinaciju pokreta. No, to nije sve....vješte ruke izradile su i stolove i stolice u sjeni naših stabala lipe, kao na dvoru kralja Arthura, gdje naši maleni vitezovi i princeze čistog srca, spremno mogu krenuti u maštovitu potragu za gralom...

Najljepša hvala svim sudionicima !

{gallery}vijesti/2011-09-09/02{/gallery}