×

Upozorenje

JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: /home/vukovar/public_html/images/stories/2012/01/27/02
×

Napomena

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/stories/2012/01/27/02

EUROPSKI TJEDAN U GRADSKOJ KNJIŽNICI VUKOVAR

U suradnji sa dječjim vrtićem Vukovar 1, skupine „Vjeverice"i „Pčelice" Gradska knjižnica Vukovar, organizirala je radionice o Europi, koja je ujedno i projekt tih vrtićkih skupina.

Prvi dan ih je dočekala i zaželjela dobrodošlicu v.d. ravnateljica Vlatka Surma Szabo te ih je provela kroz sve odjele knjižnice i upoznala sa ponašanjem koje je primjereno za svaki odjel.

Prvu radionicu o Italiji, održala je djelatnica GKVU Ana Červar Manojlović. Djecu je upoznala sa zanimljivostima Italije kroz igru, pjesmu i sliku.

Slijedeći dan, volonterka Lara Kuterovac djeci je prezentirala Grčku i sve njene čari i tradiciju,također kroz igru.

Poslije Grčke, također volonterka Marta Gomez predstavila je Španjolsku. Budući da je Marta iz te zemlje, djeci je predstavila Španjolsku na svom materinjem jeziku.

Djeca su se oduševila raznim oblicima od balona koje im je Marta napravila i poklonila za uspomenu.

Na kraju je djelatnica GKVU Gordana Žaja djeci predstavila Njemačku. Na radionici su djeca slušala i učila pjesmicu na njemačkom jeziku i uz igru upoznala sve zanimljivosti koje ta zemlja posjeduje.

Zaključak je jednostavan: SPREMNI SMO ZA EUROPU !

{gallery}2012/01/27/02{/gallery}